OVER DE STRONG STUDENT FUN RUN

30 april is het opnieuw tijd voor de Strong Student Fun Run. Een jaarlijks terugkerend sportief festival in het centrum van Brussel voor studenten. Na succesvolle edities op de Vismarkt en Anspachlaan kiest het organisatieteam er dit jaar voor om alles te laten doorgaan op het Rogierplein. Tussen 12 en 21 uur kunnen deelnemers zich uitleven op een 200m lang opblaasbaar hindernissenparcours en genieten van originele randanitymatie.

Met de Strong Student Fun Run zetten we Brussel ieder jaar in de kijker als studentenstad. We hopen dan ook met dit initiatief dzoveel mogelijk studenten op een leuke en laagdrempelige manier aan het sporten te krijgen en mikken op zo'n 1000 deelnemers.

De organisatie van de Strong Student Fun Run is traditiegetrouw in handen van studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen van de VUB. Het vijfkoppige team krijgt dit jaar hulp van 3 studenten Communicatiemanagement van de Erasmushogeschool Brussel. Verder wordt de praktische organisatie ondersteund door Odisee, LUCA School of Arts, KU Leuven campus Brussel, Muntpunt, Brik en Bruzz.
 

De Strong Student Fun Run is een project geworden waar Brusselse hogescholen en universiteiten nauw met elkaar samenwerken. Toekomstige experts in verschillende vakgebieden kunnen zich hier al een eerste keer bewijzen. Deze kruisbestuiving zorgt voor meer creativiteit en ambitie.

OVER THE BEAST

Onder het motto "bigger is better" creeërde V-Formation 's werelds langste opblaasbare hindernissenbaan! Met haar lengte van 250 m (en ondertussen uitbreidbaar tot meer dan 800m) is het de ultieme eyecatcher op elke groot evenement. Hoge jumps en steile beklimmingen moeten jullie naar de "next level" brengen en de deelnemers een unieke en verrrassende experience bezorgen met grote uitdagingen maar vooral heel veel fun!

The beast reisde langs Tomorrowland, Zweden, de UK, Singapore, Japan en zelfs LA en strijkt nu voor de 2de keer opnieuw neer in Brussel, tijdens de Strong Student Fun Run!

 

En niet alleen de locatie waar The Beast zal komen te liggen is nieuw. We zorgen dit jaar voor nog een heleboel inflatable side animations waaronder The Eliminator, The Hulk, The Urban Gladiator Games, The V-couch en een inflatable bar.

Hieronder alvast een voorsmaakje van wat jullie op 30 april te wachten staat: