PRAKTISCHE INFO

WAAR & WANNEER

De Strong Student Fun Run vindt plaats op dinsdag 30 april 2019 op het Rogierplein, in het centrum van Brussel. Het plein zal die dag omgetoverd worden tot één groot uitdagend, spectaculair opblaasbaar hindernissenparcours van maar liefst 200 meter lang.

Daag je vrienden uit en ren, spring  en dans langs tal van obstakels. Uitgesprongen? Kom dan genieten van drinks and bites in onze Beast "Games & Chill zone". 

PROGRAMMA

12 - 13 uur: Middelbare scholen run
13 - 15 uur: Sporttrofee

15 - 21 uur: Non stop fun op "The Beast", in "the games zone", in de "Chill zone & aan de bar/foodtrucks

Vanaf 18 uur wordt de Strong Student Fun Run opgeleukt met de opzwepende beats van Epsilon. Feestjes van Brussel tot Leuven zonder dit jong, talentvol duo zijn als een café zonder bier.  Epsilon staat er voor garant je alle hoeken van de dansvloer te laten zien! 😎🎧🎶

DEELNAMEPRIJS


Geen waves deze keer maar voor de luttele prijs van €5 mogen jullie zich een ganse dag uitleven op The Beast en de side animations.

Niet studenten betalen €7 voor een dagticket.

  • Prijs dagticket studenten: €5

  • Prijs dagticket niet-studenten: €7

Tickets kunnen online aangekocht worden via de website www.strongstudentfunrun.com (klik Schrijf je in)  en dit uiterlijk tot 28 april 2019.
Na deze datum is het enkel nog mogelijk om tickets te kopen op de dag zelf aan de kassa.

  • Prijs dagticket studenten aan de kassa: €6

  • Prijs dagticket niet-studenten aan de kassa: €8

KLEEDKAMERS/VESTIAIRES

Wie zich voor het bedwingen van The Beast eerst even wil omkleden, kan dat doen in de bewaakte vestiaire. Hier kunnen deelnemers waardevolle spulletjes zonder zorgen achterlaten.

BEREIKBAARHEID
 

Eliminator-1.jpg
Hulk5-600x400.jpg
Urban-Gladiator-Game-4-WEB-600x400.jpg
Inflatable-Bar-2.jpg
V-Couch-1-400x400.jpg